neděle 23. listopadu 2014

Hamrman + MTBO Vlkančice

LISA: Na přelomu července a srpna panovalo opravdu letní počasí, takže jsme si naplno užívali letních radovánek jako třeba koupání. V pátek 1. srpna jsme jeli i s babičkou Jájou do Bedřichova. Byla tam i babička Olga a prababička Věra. Ten den otevřeli v přízemí naší chalupy Potraviny a Café, vypadá to tam opravdu hezky, nabídli nám štrůdl a bábovku a rodiče ochutnali, jakou tam vaří kávu.
V sobotu ráno jsme přejeli do Hamru na jezeře. V kempu jsme si postavili stan a tatínek se připravoval na svůj první half ironman "Hamrman" čili triatlon na tratích 1,9km plavání, 90km na silničním kole a půlmaraton (21km) běhu. Kromě nás tam byli ještě Ouhrabkovi (Kuba s Radkou pomáhali pořádat), Huzyčovi, Parníkovi a Rychnovi. Přesunuli jsme se k jezeru do centra závodu a fandili tatínkovi a strejdovi Parníkovi. Také jsme se koupali, klouzali na vodní zkluzavce, hráli si na písku a na dece, dali si velkou roztékající se zmrzlinu a k obědu nezdravé langoše a hranolky. Také jsme se byli projít a projet na kolech. Tatínkovi se úvodní dvě disciplíny povedly dle plánu, na běhu však výrazně zpomalil a hlavně trávil hodně času na občerstvovačkách. Nakonec celý závod dokončil se ctí v čase 6:07:40. Večer nám strejda Kuba ugriloval dobré masíčko i zeleninu. V neděli se konaly ještě další přidružené triatlony na kratších tratích. To jsme pro změnu fandili tetě Radce.
V pondělí jsme se dozvěděli, že nám umřela prababička Věra. Měla však rychlou smrt a do poslední chvíle byla aktivní. Ve čtvrtek jsme jely s maminkou vlakem a tramvají do Řep navštívit Huzyčovy, tedy tetu Zuzku a jejich děti Andulku a Matěje. Přijeli tam i Radka s Bárou a Vítkem, tekže jsme si tam s dětmi pěkně pohrály. Odpoledne jsme pak přejeli do Modřan na ultrazvukové vyšetření, při kterém jsme poprvé viděly našeho budoucího sourozence, který se vyvíjí v maminčině břiše. O víkendu se konaly závody ČP MTBO ve Vlkančicích u Stříbrné Skalice. Spali jsme opět ve stanu, tentokrát trochu z kopce, zúčastnily se dětských závodů, maminka absolvovala poslední závod v elitě, oslavili jsme také Pavlosovy 40. narozeniny. Bylo opět horko, takže jsme se šli v neděli po závodech vykoupat do místního přírodního koupaliště. Poté jsme se přes krátkou zastávku doma v Čelákovicích přesunuli na týdenní závody Sixnumbers do kempu Jachta Holany u České Lípy.


6







Žádné komentáře:

Okomentovat